Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów i forumki ;)
Piszę w sprawie kupna samochodu… interesuje mnie GOLF III do 4,500 tysiąca. Jeśli chodzi o „jedzenie” to preferuję diesla, ale nie pogardzę też dobrym benzyniakem, ale za to z instalacją LPG. Dobrą instalacją, bo typowej fuszerki na pewno nie kupię, to od razu ostrzegam!
Silnik najlepszy byłby 1.4. Mój telefon: 603113838, a ewentualnie proszę o maila, wtedy koniecznie ze zdjęciami. cichockijacek@wp.pl
Interesują mnie egzemplarze zadbane i nie składane z kilku innych samochodów. Jestem poważnym klientem i oczekuję takiż samych ofert.
Pozdrawiam
Bardzo konkretny opis, gdyby było więcej takich ludzie mieliby szanse się szybciej porozumieć i dużo lepiej dogadywać.
Udało Ci się znaleźć wymarzone autko?
Ja jednak bym Ci polecał diesel'a, bo LPG, to taka troszeczkę podróbka dobrego auta. Takie moje prywatne zdanie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum