Oferuję do sprzedaży, mojego ukochanego towarzysza wielu podróży- Vw Golfa mk 1 oczywiście w wersji GTI.
Krótki opis typowo techniczny: Silnik 1.6 gti 8v 110km - olej 10w40 mobil 1, Skrzynia 5 biegowa - krótkie przełożenia.
Auto jest cichutkie, zadbane, słychać wyłącznie mruczenie silnika. Posiada nowy akumulator i nowy układ wydechowy. Najważniejsze, czyli serce samochodu- silnik jest w stanie BDB i nie ma z nim absolutnie żadnych kłopotów. Pracuje i prowadzi się jak marzenie.
Zewnętrznie karoseria odnawiana była dwa lata temu. Chętnie opiszę zainteresowanym samochód troszeczkę dokładniej, bo jest to moje oczko w głowie.
Kontakt poprzez forum lub mail: marreq@vp.pl
Pozdrawiam!
Wow, niesamowite, sprzedajesz taki stary samochodzik?
Nie wiem czy potrafiłabym się rozstać z tak starym towarzyszem tak wielu cennych, ważnych i niezapomnianych chwil.
Swoją drogą, jeśli samochód jest dobrze utrzymany, to można wnioskować, że gdybyś pokazał zdjęcia, to tylko zyskałbyś chętnych :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum