Słuchajcie, jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa I (mk1, 1 jak kto woli) już od paru ładnych lat. Od niedawna mój samochód jest jednak w tak zwanym gazie. I niestety, jak to często przy instalacjach gazowych bywa, ja również mam problem. Pojawia się on w momencie, kiedy ruszam i kiedy silnik jest już rozgrzany. Konkretniej rzecz biorąc moje obroty są w stałym miejscu Na zimnym silniku utrzymują się niemal cały czas na sześciuset i w ogóle nie chcą podejść do góry, a na rozgrzanym sięgają 1600 i ciężko zejść poniżej tej wartości. Gazownik twierdzi, że wszystko z instalacją LPG jest w porządku, ratunku!
Zmień gazownika.
To nie jest normalne zachowanie. Nawet jeśli instalacja gazowa sama w sobie jest w porządku, to znaczy, że reszta jest źle ustawiona, albo coś nie pasuje do reszty. Niech się facet weźmie do roboty, a nie gada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum