witam,mam mały problem z moim golfem5 gti od paru dni świeci mi się lampka EPC po podłączeniu pod komputer jest jeden błąd którego nie można usunąć jest to:błąd sumy kontrolnej pamięci sterownika.można to jakoś usunąć? liczę na waszą pomoc, pozdrawiam.
Podaj dokładny kod błędy? Trudno powiedzieć co może być przyczyną, bo na sumę kontrolną składa się wiele czynników. Proponuję jeszcze raz odczytać błąd i podać kod.
No niestety bez kodu błędu niewiele można zdziałać. Jeśli uda Ci się wyciągnąć takowy ciąg ;) to wtedy nawet wklepanie całości do wujka google, może dać Ci jednoznaczną odpowiedź, a jeśli nie, to my zawsze służymy pomocą :)
Wiesz, takich błędów może być bardzo wiele. Naprawdę bez kodu niewiele da się zmienić i naprawić tym bardziej przez forum.
Może zrób na przykład zdjęcie? Albo filmik.
Sam nie wiem. W ten sposób raczej nie się w niczym pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum