Podczas Paryskiego Salonu Samochodowego po raz pierwszy zaprezentowano publiczności Golfa szóstej generacji. Samochód zaprojektowany przez Waltera De Silvę nawiązuje do swoich poprzedników. Czysty design i muskularna bryła nowego Golfa ukazują drogę jaką będzie podążał Volkswagen w przyszłości. Podobnie jak 34 lata temu tak i dziś Golf VI na nowo definiuje standardy w segmencie.
Model ten jest najlepszym Golfem wszechczasów. Innowacyjne skrzynie biegów i silniki, które już teraz spełniają normę Euro5, pozwalają obniżyć zużycie paliwa nawet o 28 procent w porównaniu z poprzednikiem. Systemy wspomagające, takie jak aktywny tempomat (ACC), adaptacyjne zawieszenie (DCC) oraz asystent parkowania wprowadzają do klasy Golfa najnowsze technologie opracowane przez koncern.
Biorąc pod uwagę powyższe fakty oraz historię modelu możemy się spodziewać kolejnych milionów sprzedanych Golfów i miliony zadowolonych kierowców.
Jest na co popatrzeć ;)
Szkoda, że na razie tylko popatrzeć, ale przyszłemu właścicielowi już z całego serca gratuluję, bo taki nabytek, to zdecydowanie powód do dumy i to wcale nie małej.
takie odsłonięcie i ilość fanów jednoznacznie świadczą o jakości, co jednocześnie jest miarą przydatności :)
Ale mi się zrobiło dużo "ści". Przepraszam ;) [/code][/list]
Nikt się gniewać za końcówki nie powinien :)
Myślę, że masz sporo racji, chociaż osobiście staram się wierzyć w to, że taki samochodzik nie jest całkowicie poza moim zasięgiem. Myślę, że kiedyś, jak bardzo się postaram będę mogła sobie pozwolić na takie cacko i "lansować" się po mieście :)
Fajnie to wygląda, jak jest 2008- i myślnik bez niczego więcej. Ciekaw jestem kiedy skończy się produkcja tego modelu, mam nadzieję, że niezbyt prędko :)
Tymczasem przedstawiam kilka zdjęć :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum