Cześć, witam wszystkich.
Co prawda nadzieja mnie opuszcza ale wciąż próbuję. W styczniu zawinęli mi mojego Golfa V 2.0 GTI 200 KM. Nie znam przeszłości samochodu, został mi skradziony w Katowicach, świeżo po zakupie. Numer VIN: WVWFV71K16WXXXXXX.
Wyprodukowany w roku 2006, więc jest samochodem nowym. Był „obuty” w oryginalne alusy od Golfa V. Model Detroit 5. Pięcioramienne, srebrne, z czarnym środkiem. Z błędów technicznych, możliwych do zauważenia po odpaleniu auta: na konsoli wyświetlał się błąd silnika i uszkodzony był pasek klinowy (piszczał gdy auto odpalało się jak było zimne).
Wszelkie informacje proszę pisać tu, lub na priv.
Za info serdeczne dzięki.
Kurczę, ładne autko. Szkoda, że tak Ci je ktoś zwinął. Świat się naprawdę powoli stacza i nic nie można na to poradzić. Okropna sprawa, naprawdę.
Mam nadzieję, że auto zostało spokojnie wyciągnięte i nie będzie już musiało przebywać w rękach jakiegoś złodzieja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum