pomocy mam problem ze swoim golfikiem cos mu sie stało i wariuje wlanczam radio nei działa licznik wylacze działa drugi problem raz kierunkowskazy migaja bardzo szybko raz normalnie i ma strasznei cieszke palenie trzeba go chwile pokrecic zeby zapalił jak juz zapali strasznei czuc benzyne czyto moze byc przez komputer prosze o rade
Widać wyraźnie, że jest to ogólny problem z elektryką. Czy auto było wypadkowe? Są to objawy albo błędnie złożonej elektryki albo gdzieś zrobiło się zwarcie. Być może nastąpiło zalanie lub podtopienie auta.
Napisz co możesz wykluczyć, będziemy szukać dalej.
Nie samochud napewno nie był zalany i tez nie byl powypadkowy wszystko było ok asz wkoncu pewnego dnia zglupiał byłem u jednego mechanika to mowi ze komputer drugi gada znowu co innego ze nie mozliwe ze to komputer bylem u trzeciego machera podpioł kompa do asmochodu i moj komputer wogule nie reaguje na nic i teraz nei wiem co robic
Proponuję udać się do solidnego i sprawdzonego mechanika, który zna się na Volkswagenach. Być może jest to problem z wiązką przewodów która gdzieś powoduje zwarcie. Podłączenie do komputera powinno jasno wykazać co jest nie tak, a jeśli ktoś na podstawie wskazań komputera nie umie ocenić problemu, to trzeba zmienić mechanika.
Z jakiej okolicy jesteś? Jeśli w wielkopolski to mogę ci kogoś polecić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum